Πότε θα μεταδίδονται οι νέες σειρές του Mega

Ξεκινά από το φθινόπωρο το λανσάρισμα του Mega. Το κανάλι επαναλειτουργεί από τον Φεβρουάριου αφού τα περιουσιακά του στοιχεία πέρασαν στην εταιρεία Alter Ego ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι εξέπεμψε ξανά 1,5 περίπου χρόνο μετά το μαύρο που είχε πέσει τα ξημερώματα της 28η Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, τη νέα σεζόν θα υπάρχουν στο πρόγραμμα τουλάχιστον τρεις νέες σειρές.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχει ένα ερωτικό δράμα με την υπογραφή της Τίνας Καμπίτση, μία κομεντί της Μυρτώς Κοντοβά και μία αστυνομική σειρά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» οι τρεις σειρές θα μεταδίδονται στη ζώνη μετά τις 22:30. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι σκοπεύει να διατηρήσει στην prime time ζώνη του και μάλιστα στο slot των 21:00 επιτυχημένες σειρές από την πλούσια ταινιοθήκη του καναλιού. Η «απόσβεση» των 34 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Έτσι οι νέες σειρές του Mega θα παίρνουν σκυτάλη από ιστορικές σειρές του καναλιού που θα εξακολουθήσουν να μεταδίδονται στην prime time ζώνη.

Όλα αυτά κορωνοϊού επιτρέποντος. Θυμίζουμε ότι λόγω του φονικού ιού η ψυχαγωγία στην τηλεόραση μπήκε στο «ψυγείο» για περίπου δύο μήνες με αποτέλεσμα να χαθούν έσοδα από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.