Αυτό θα είναι το νέο Πρωινό

Η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά είναι η φετινή για τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Μια χρονιά μάλιστα που είναι και η τελευταία βάσει συμβολαίου καθώς φέτος ενεργοποιείται και η option του συν ένα για την παρουσιάστρια και αυτή η σεζόν είναι αυτή που θα κρίνει πολλά για αυτήν και το μέλλον της.

Μάλιστα, μετά τις απομακρύνσεις, αποχωρήσεις, καβγάδες και όλα όσα συνέβησαν πέρσι η ίδια φαίνεται να δυσκολεύτηκε πολύ για να βρει νέους συνεργάτες. Μέχρι που πέρασε από το μυαλό των υπευθύνων να αναζητήσουν πρόσωπα από την καμπάνια Faces του ΑΝΤ1. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, του χρόνου στο “Πρωινό” θα είναι οι περσινοί: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αρης Καβατζίκης, η σταθερή Λίτσα Πατέρα, ενώ από καινούριους στην ομάδα εντάσσονται οι: Δημήτρης Μοθωναίος, Κόνι Μεταξά και ο σεφ Πέτρος Συρίγος που ήταν την προηγούμενη σεζόν στην Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο youfly.com είπα χαρακτηριστικά για τη νέα του συνεργασία: «Εγώ για μια συνέντευξη πήγα μαζί με την Ευγενία Δημητροπούλου, υπήρξε ωραία χημεία και τελικά με κράτησαν». Όσο για τα θέματα που θα ασχοληθεί: «Σίγουρα θα μιλήσουμε πολύ για θέατρο αυτή τη δύσκολη χρονιά αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Θα φτιάξουμε μια ωραία παρέα» μας είπε.