MediaDay

Αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο του X Factor!

Για το ρόλο που θα έχει στο X Factor, το οποίο θα προβληθεί τη νέα σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open, μίλησε ο Άρης Μακρής, στο ΤV Έθνος, που αποκάλυψε πως προέκυψε η συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ποια είναι η γνώμη σας για τους κριτές του «Χ Factor»;

Τους ξέρω λίγο, είναι η αλήθεια. Τους εκτιμώ ως καλλιτέχνες. Είναι φτασμένοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν σε αυτόν τον ρόλο εάν δεν είχαν πετύχει κάποια πράγμα­τα προσωπικά, θεωρώ ότι το ζητούμενο για την κριτική επιτροπή ενός σόου δεν είναι το πόσο φτασμένος είναι κάποιος, αλλά το πό­σο σωστός είναι σε αυτά που λέει στα σχόλια και αν δημιουργεί και ο ίδιος σόου.

Πώς και πότε ήρθε η πρόταση για το «Χ Factor»;

Η πρόταση ήρθε πριν από λίγους μή­νες μέσω της εταιρείας μου, την Panik records, που έχει αναλάβει δι­σκογραφικά και τον νικητή του «Χ Factor».

Ποιος θα είναι ο ρόλος σας στο σόου του Open;

Θα είμαι ο παρουσιαστής των backstage, των οντισιόν και των cootcamps. Στη συνέχεια, στα live παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποι­να Βανδή.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε σχη­ματίσει σε σχέση με τους υποψηφίους; Υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν πρόσω­πα που θεωρείτε ότι θα λάμψουν επί σκηνής;

Υπάρχουν πολλά ταλέντα, έχουμε ακούσει πολλές δυνατές φωνές, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Ξέρω ότι το υλικό είναι πολύ καλά

Η Κύπρος και η Θεσσαλονίκη εξα­κολουθούν να είναι πηγές ταλέντων;

Είναι, όντως. Πολλοί από τη Θεσσαλονίκη και παιδιά από την Κύπρο έχουν έρθει στο «Χ Factor».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις ένας υποψήφιος ή μία υποψήφια για να κερδίσει το «Χ Factor»;

Πρέπει να έχει το πακέτο – ή, αλλιώς, το «Χ Factor». Να συνδυάζει ένα σύ­μπλεγμα ταλέντων. Ωστόσο, σίγουρα πρέπει το τραγούδι να είναι η βάση. Ο κόσμος θέλει να δει πώς μιλάς, πώς είσαι ως προσωπικότητα, να νιώσει οικεία μαζί σου, να του προτείνεις κάτι διαφορετικό.

Πιστεύετε ότι υπάρχει χώρος για νέα ταλέντα στο τραγούδι;

Πάντα υπάρχει χώρος. Ακόμα και να ισχύει ότι την πίτα μπορεί να εκμεταλλευθούν 100 άτομα, εάν υπάρχει ακόμη ένας και είναι καλύτερος από τους 100, τότε θα πάρει τη θέση ενός από τους 100. Δεν είναι θέμα αν χωράει, αλλά αν αξίζει. Αν αξίζει, θα προχωρήσει σίγουρα.

Είναι εύκολο να κάνει κάποιος καριέρα στον χώρο της μουσικής;

Ανάλογα με το τι όνειρα έχει ο καθένας και τι θέλει να επιτύχει. Είναι ένας χώρος που θέλει γερό στομάχι, θέλει να το κυνηγήσεις εσύ ο ίδιος και να μην περιμένεις από άλλους. Αν θέλεις κάτι πολύ, οι δυσκολίες δεν σε ζορίζουν τόσο.