Τι συμβαίνει με την πρωινή ψυχαγωγία στο Mega;

Μέσα στον Φεβρουάριο βγήκε ξανά στον αέρα το Mega. Τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού πέρασαν μετά από πλειστηριασμό στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και το κανάλι εξέπεμψε ξανά 1,5 περίπου χρόνο μετά το μαύρο τα ξημερώτα της 28 Οκτωβρίου 2018.

Το πλήρες λανσάρισμα του καναλιού επρόκειτο να γίνει μέσα στο φθινόπωρο ωστόσο ο κορωνοϊός έβαλε άνω τέλεια στα όποια σχέδια. Το κανάλι όπως όλα δείχνουν θα πορευθεί με επαναλήψεις σειρών μέχρι να ανάψει το πράσινο φως.

Μέσα στα σχέδια του καναλιού ήταν να μπει στο πρόγραμμα και πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο αφού η ενημέρωση είναι αυτή που κυριαρχεί στο κανάλι. Μάλιστα είχαν γραφτεί και τα ονόματα της Ζωής Δημητράκου και της Σάσας Σταμάτη για την παρουσίαση.

Όπως φαίνεται όμως υπάρχουν προβλήματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» υπάρχουν χωροταξικά και διαδικαστικά ζητήματα που δεν επιτρέπουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ να προχωρήσει. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα πλατό για να ενταχθεί στο πρόγραμμα ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται πρέπει να γίνει επινοικίαση επιπλέον στούντιο για τα οποία ψάχνουν στελέχη του καναλιού. Ωστόσο όπως αναφέρει η «Real» δεν υπάρχει μέχρι στιγμής έγκριση από την ιδιοκτησία για το επιπλέον κόστος.