Τηλεόραση χωρίς συμβόλαιο κι αποκλειστικά το περιεχόμενο της HBO

Tη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, σόου και εκπομπές χωρίς αποκωδικοποιητή και δέσμευση συμβολαίου, όποια στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν, με 6,90 ευρώ ανά μήνα και με τον πρώτο μήνα δωρεάν προσφέρει από σήμερα το Vodafone TV.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη εταιρία που παρέχει τηλεόραση χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου με στόχο οι συνδρομητές να παραμένουν στην υπηρεσία για το περιεχόμενό της και όχι επειδή είναι δεσμευμένοι με κάποιο συμβόλαιο, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γεγονός ότι οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμά που τους ενδιαφέρει τη στιγμή που το θέλουν, όπως επισημαίνει ο Pay TV Manager της Vodafone Ελλάδας, Ανδρέας Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της η Vodafone έχοντας ήδη εξασφαλίσει για την Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα της HBO, επιτρέπει πλέον σε πελάτες όλων των δικτύων τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας να έχουν πρόσβαση στο ανανεωμένο Vodafone TV όποτε θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται και από όποια συσκευή επιθυμούν, αφού η κάθε συνδρομή εξασφαλίζει θέαση σε έως και 5 συσκευές, από τις οποίες μπορούν να «βλέπουν» ταυτόχρονα 3 διαφορετικές. Υπάρχει ουσιαστικά η δυνατότητα πέντε προφίλ και τριών συσκευών ταυτόχρονης θέασης.

«Έτσι, η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα, η οποία συγκεντρώνει τις πιο συναρπαστικές προτάσεις, με περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και καυτές, νέες εκπομπές, καθώς και μια μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης για τους Έλληνες καταναλωτές, γίνεται τώρα διαθέσιμη από Smartphone, Tablet και σύντομα από Smart TV» επισημαίνεται.

Συγκεκριμένα, το Vodafone TV, το οποίο πλέον διατίθεται με τον πρώτο μήνα δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις, προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, με 2.500+ ώρες σειρών, ταινιών, ντοκιμαντέρ, show και stand up comedy με τη σφραγίδα της HBO και το “Lovecraft Country”, την νέα μεγάλη έκπληξη της HBO, με τον J.J. Abrams και τον Jordan Peele στο τιμόνι, να κάνει πρεμιέρα λίγες μόλις ώρες μετά την Αμερική.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Επίσης, όλοι οι πελάτες του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν όποια στιγμή θέλουν, κορυφαίες, αγαπημένες σειρές με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα μεταξύ των οποίων τα “Game of Thrones”, “Sopranos”, “The Wire”, “Sex and the City”, κ.α.

Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση σε 45 διεθνή κανάλια και συνεχές πρόγραμμα περιεχομένου από τα «Φιλαράκια» και τις “Kardashians” μέχρι τα πιο σπάνια φαγητά, σαφάρι, ταξίδια, ντοκιμαντέρ από τα καταξιωμένα National Geographic και Discovery, εκπομπές γνώσης και εξερεύνησης, όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από την Disney και το Nickelodeon και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και διασκέδασης με τη σφραγίδα των μεγαλύτερων δημιουργών.

Παράλληλα, η πλατφόρμα θέασης στην Ελλάδα, επιτρέπει σε όλους να κατεβάσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο και να το παρακολουθήσουν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ, με άπειρες προσωποποιημένες προτάσεις επιλογής περιεχομένου.