Το δυνατό χαρτί του MEGA επιστρέφει

Με φόρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έρχεται η Ρούλα Κορομηλά μέσα από το νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, πριν από λίγα 24ωρα, το MEGA γνωστοποίησε την ένταξη της δημοφιλούς παρουσιάστριας στο δυναμικό του.

«Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, θα προσδώσει το δικό της στίγμα στην εκπομπή που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Τη νύχτα της Πέμπτης, μάλιστα, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το σχετικό τρέιλερ για την επιστροφή της παρουσιάστριας στο ανανεωμένο «Σπίτι με το MEGA». Σε αυτό, η Ρούλα Κορομηλά κοιτάει με χαμόγελο τον φακό και αναφωνεί λιτά «το σπίτι μας».

Το «Σπίτι με το MEGA» με την Ρούλα Κορομηλά έρχεται τον Νοέμβριο με ξεχωριστά τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Facebook Twitter