«Το Πρωινό»: Κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την επιστροφή Λιάγκα;

Ήταν από τις ειδήσεις που ξάφνιασαν ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό πριν από περίπου 10 ημέρες. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι, με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή να εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Το πρώην ζευγάρι θα βρισκόταν και πάλι τηλεοπτικά τέσσερα περίπου χρόνια μετά το τέλος του γάμου του. Όπως ήταν λογικό, η προσμονή που δημιουργήθηκε για τη μεγάλη επιστροφή ήταν μεγάλη.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε επίσημα στο πλευρό της πρώην συζύγου του για τη δεύτερη μεγάλη πρεμιέρα της σεζόν.

Και όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία την επιστροφή αυτή. Η εκπομπή της Φαίης, λοιπόν, έκοψε πρώτη το νήμα στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 22,7%, ενώ ήταν σχεδόν δέκα μονάδες πάνω από το «Ευτυχείτε» που βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 13,3% στις ηλικίες 18-54 ετών.

Το «Πρωινό» άφησε πολύ πίσω του τις άλλες εκπομπές στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στο γενικό σύνολο και πάλι οι επιδόσεις ήταν εξαιρετικές. Η εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 23,2% ενώ στη δεύτερη θέση ήταν το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκας με ποσοστό 20,3%. Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πάλι άφησε πίσω της τον ανταγωνισμό αφού η αμέσως επόμενη εκπομπή «Ώρα για φαγητό» σημείωσε 13,3%.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας που πάντα έχουν οι πρεμιέρες, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σε λίγες ημέρες.