Το Πρωινό: Τα πρόσωπα και οι αλλαγές της νέας σεζόν

Στη θέση του παραμένει και “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ωστόσο σε μια χρονιά αλλαγών και πολλών μετακινήσεων ούτε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα μπορούσε να μείνει αλώβητη.

Ετσι, παρά το έντονo pressing που δέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας από το ΟPEN τελικά θα παραμείνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Από την εκπομπή αποχωρούν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ φέτος η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ακολουθήσει ένα ολιγομελές σχήμα με έμπειρες φωνές αποφεύγοντας τραγουδιστές και ηθοποιούς στο πάνελ απλά για να υπάρχουν. Αλλωστε το πάθημα της περσινής σεζόν με Κόνι και Μοθωναίο έγινε μάθημα.

Από την άλλη, ο Τάσος Τεργιάκης ήταν από τους πρώτους που ανανέωσε για φέτος και θα δώσουν μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα το στίγμα της ενημέρωσης – με τα πρώτα δειλά βήματα να γίνονται και φέτος, ενώ στην ομάδα θα προστεθεί και η Φωτεινή Πετρογιάννη άρτι αφιχθείσα από τον ALPHA και την εκπομπή Pop up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Mάλιστα, με τον Γιώργο Λιάγκα έχουν ξανά συνεργαστεί στο ραδιόφωνο κάνοντας εκπομπή και υπάρχει χημεία. Αλλαγές παράλληλα θα υπάρξουν και πίσω από τις κάμερες σε επίπεδο ρεπόρτερ και δημοσιογράφων. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.