Το Star πριν… πεινάσει μαγειρεύει! Ετοιμάζεται το Masterchef 4

Μπορεί το MasterChef 3 να μην έχει ολοκληρωθεί όμως οι ιθύνοντες του σταθμού ετοιμάζουν τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στον τελικό του MasterChef, θα μονομαχήσουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Τα spoiler μάλιστα αναφέρουν ότι μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος φέρεται να έχει κερδίσει στις δύο πρώτες δοκιμασίες του ημιτελικού που πρώτη αποκάλυψε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά!

To MasterChef 3 οδεύει σιγά σιγά προς τον μεγάλο τελικό για φέτος και σύμφωνα με το ΤV Έθνος, στο Star έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ακόμη μια σεζόν. Επιθυμία του σταθμού – και απόλυτα λογική βάσει ποσοστών τηλεθέασης – είναι να υπάρξει άλλος ένας κύκλος του ριάλιτι από τον Ιανουάριο του 2021.

Όσον αφορά τους κριτές, όλα δείχνουν πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με το Star και η τριάδα… φωτιά των Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα είναι και στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.