Από τον ΑΝΤ1 στο.. Mega!

Την προηγούμενη σεζόν μας ταξίδεψε τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στα μυστικά τον πιο εύγευστων συνταγών. Η Ντίνα Νικολάου έπειτα από μία εξαιρετική πορεία τριών μηνών στον ΑΝΤ1, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μέσα από το πρόγραμμα dinas bakery έριξε πλώρη αυτή τη φορά για νέες τηλεοπτικές θάλασσες.

Στο Μεγάλο Κανάλι θα είναι από το Σεπτέμβρη η καταξιωμένη κυρία της γαστρονομίας, με το ίδιο ακριβώς project. Μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα φιλοξενήσει πολλούς σημαντικούς ανθρώπους της κουζίνας. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πολύ σπάνια στα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα ένα πρόγραμμα μετακομίζει από έναν τηλεοπτικό σταθμό σε άλλο με τον ίδιο τίτλο.

«Το bakery με έχει συνεπάρει. Κάθε συνταγή που φτιάχνω στην εκπομπή είναι επιλεγμένη μέσα από τις πιο επιτυχημένες μου. Μ’ αυτή την εκπομπή έχω την αίσθηση ότι κάνω βουτιά στα βασικά, στα απαραίτητα, στα αληθινά. Ο κόσμος την αγάπησε πολύ. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά. Συνεχίζουμε λοιπόν προς το MEGA με χαρά και προσμονή» τόνισε η αναγνωρισμένη σεφ στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα.