Τζένιφερ Άνιστον: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το «The Morning Show»

Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show». Μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc’s, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα «Φιλαράκια», Ρις Γουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο λόγος που επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη σειρά είναι γιατί «μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά. Είναι απλά συναρπαστικό. Είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Το «The Morning Show» εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό. «Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ’ όσο έχω ποτέ εργαστεί» αναφέρει η 50χρονη ηθοποιός.

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ, συμμετέχει στην παραγωγή της σειράς μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον. «Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» τονίζει η πρωταγωνίστρια του «Big Little Lies», απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον.