Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο ΕΓΩ για το λόγο που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε στο να μείνετε εκτός τηλεόρασης μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης τηλεοπτικής πορείας;

Ήταν μία πολύ συνειδητή ανάγκη. Θέλω να σου ομολογήσω ότι έχω σωρεύσει πάρα πολύ από το ψυχικό πόνο των ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια κι υπήρχε πολύ μεγάλο φορτίο μέσα μου.

Νιώθω πραγματικά ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος με πολύ μεγάλη επιτυχία κι ήθελα να αποφορτιστώ και να κάνω κάτι που είναι πολύ ουσιαστικό. Στην εκπομπή οι άνθρωποι ζητούσαν να συναντήσουν έναν δικό τους άνθρωπο που τον είχαν χάσει ή είχαν απομακρυνθεί. Τώρα νομίζω ότι αυτό μπορεί σαν κλίμακα και να είμαι περισσότερο λειτουργική και να βοηθάω κάθε άνθρωπο που έρχεται στα σεμινάριά μου να βρει κυρίως τον εαυτό του.

Πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό; Πόσο πιο πνευματικός είναι αυτός ο δρόμος και πόσο πιο λειτουργικός γίνεσαι για τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτούς που σε εμπιστεύονται.

Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης, νομίζω. Βλέπω ότι οι νέοι δεν βλέπουν καν τηλεόραση . Ρωτώ τα νέα παιδιά όταν τα συναντώ και στο 95% μου απαντούν πως δεν βλέπουν τηλεόραση.