Βίκυ Καγιά: «Κατόπιν εορτής, μάθαινα τι λεγόταν πίσω από την πλάτη μου»

Στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά και μίλησε μεταξύ άλλων για το αν έχει βιώσει ανταγωνισμό και παιχνίδια πίσω από την πλάτη της.

Υπάρχουν άνθρωποι που σε έχουν απογοητεύσει, οι οποίοι μετά αναγνώρισαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη κι αντίστοιχα εσύ το ίδιο;

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ συχνά στην ζωή μας. Το θέμα είναι να έχουμε την γενναιοδωρία και την αυτογνωσία να δεχθούμε ότι έχουμε κάνει λάθος και να ζητήσουμε συγγνώμη. Εγώ το κάνω απλόχερα, από την άλλη πλευρά όμως, δεν το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές. Και στην τηλεόραση και με τη σχολή γενικότερα, έχω βοηθήσει πολύ κόσμο αλλά σπάνια έχω ακούσει ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιοι να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου ώστε να φτιάξουν μια εικόνα για εκείνους;

Στο παρελθόν, αυτό συνέβαινε πολύ συχνά. Κατόπιν εορτής, μάθαινα τι λεγόταν και πώς συμπεριφέρονταν πίσω από την πλάτη μου αλλά δεν κρατώ κακία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, φεύγω, αφήνω το χρόνο να λειτουργήσει και συγκεντρώνομαι στο δικό μου στόχο. Δεν αναλώνομαι σε εξηγήσεις, ειδικά σε κάποιους που δεν έχουν διάθεση να καταλάβουν.

Πάντως, όταν δημιουργούνται κόντρες, εσύ επιλέγεις να φύγεις, δεν ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Δεν έχω καμία διάθεση και δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με όλα αυτά.