Βινύλιο: Η πρεμιέρα και η ανατροπή στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται μετά από πολλές καθυστερήσεις το “Βινύλιο” στο OPEN. Η δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του από τη Θεσσαλονίκη μετά από καθυστέρηση ενός μηνός περίπου θα μπει στην τηλεοπτική αρένα αυτήν την Πέμπτη 4 Μαρτίου και κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα.

Μάλιστα, ο σταθμός μας επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη κι αυτό γιατί το εναλλακτικό τοκ σόου με τον Αντώνη Κανάκη που παραπέμπει περισσότερο σε ραδιοφωνική εκπομπή δεν θα προβάλλεται στη late night ζώνη, αλλά στην πράιμ τάιμ και θα παίρνει lead in από το “Ράδιο Αρβύλα”.

Ετσι, και το κανάλι θα αναστήσει την ανύπαρκτη πράιμ τάιμ ζώνη του αλλά και το “Βινύλιο” θα μπορέσει να καρπωθεί την μεγάλη ευκαιρία των “Αρβύλα” λόγω των υψηλών ποσοστών που θα παραλαμβάνει. Αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.00 και η εν λόγω μέρα καθόλου τυχαία δεν θεωρείται καθώς μέχρι στιγμής είναι αυτή με τον λιγότερο ανταγωνισμό χωρίς δηλαδή MasterChef, μιας και με το Survivor θα συμπίπτει μόνο για ένα τέταρτο αφού θα ολοκληρώνεται η εκπομπή του OPEN στις 22.15. Τ σχέδια και για δεύτερη μέρα προβολής μέσα στην εβδομάδα φαίνεται για φέτος να ναυαγούν λόγω φόρτου εργασίας από πλευράς Κανάκη.