Βλέπουν και τρίτο κύκλο για τις Άγριες Μέλισσες;

Μετά από αρκετά χρόνια που είχαμε να δούμε κάποια ελληνική σειρά να απασχολεί τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό, οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν στον ΑΝΤ1 για να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή στις παραγωγές των εγχώριων σίριαλ. Με ποσοστά τηλεθέασης που κυμάνθηκαν γύρω στο 40%, οι Άγριες Μέλισσες γρήγορα… ξέχασαν πως είχαν 150 επεισόδια ζωής και το πέταγμά τους θα συνεχιστεί και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Κι ενώ ήδη προχωρούν εντατικά τα γυρίσματα για τα επεισόδια που θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για το αν η σειρά ενδέχεται να συνεχίσει και με τρίτο κύκλο. Η ερώτηση έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-21 που έκανε ο Τζώρτζης Ποφάντης και η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, με ένα αινιγματικό χαμόγελο απάντησε πως αυτό που γνωρίζει είναι πως κουβεντιάζουν με τους συντελεστές για την επόμενη σειρά. Δεν απέκλεισε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έτους και ανάλογα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, να γίνει μια συζήτηση και για τυχόν νέα παράταση στις Άγριες Μέλισσες.