«Βόμβα» από το OPEN! Έκλεισε το «Πάμε Πακέτο»

Στο “Καλό μεσημεράκι” εμφανίστηκε μέσω skype η Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το διάστημα που βρέθηκε σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, την επόμενη ημέρα, τη συμμετοχή στο J2US με παρτενέρ τον Κώστα Καραφώτη ενώ αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στο OPEN η εκπομπή “Πάμε Πακέτο”.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “θα το κάνω, ναι, του χρόνου το Πάμε Πακέτο στο ΟPEN. Εν τω μεταξύ όλο αυτό το διάστημα κάνω και τα άλλα δικά μου πράγματα. Δηλαδή άρχισα να γράφω το πέμπτο μου βιβλίο μέσα στην καραντίνα, που επειδή είναι βιβλίο αυτογνωσίας με βοήθησε πάρα πολύ όλη αυτή η περισυλλογή και το να βλέπεις την μεγάλη εικόνα της κατάστασης. Ήταν μια ευκαιρία να κοιτάξουμε όλοι μέσα μας”.

“Το κανάλι το θέλει πάρα πολύ το Πάμε Πακέτο. Ήταν να ξεκινήσει τώρα, τον Μάρτιο αλλά δρομολογήθηκε έτσι η κατάσταση και εγκλωβιστήκαμε όλοι μέσα και οι πτήσεις από το εξωτερικό απαγορεύτηκαν” συμπλήρωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Παράλληλα, βέβαια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πρόσθεσε πως δεν θα μπορεί να υπάρχει κοινό κατά την επιστροφή του Πάμε Πακέτο “αλλά, όπως γίνεται και στο J2US, θα προσαρμοστούμε”.