Ξανά νικητής το «Total Football»

Για ακόμα μία Κυριακή η ποδοσφαιρική εκπομπή του Open επικράτησε του ανταγωνισμού και μάλιστα με άνεση, ποντάροντας στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στη δυνατή άποψη και στην εναλλαγή θεματολογίας.

Στο γενικό σύνολο, το Total Football πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση με μέσο όρο 5,6% έναντι 4,1% της Αθλητικής Κυριακής της ΕΡΤ και 3,8% της Super Μπάλας Live του Mega.

Στο δυναμικό/εμπορικό κοινό 18-54 το Total Football τερμάτισε επίσης πρώτο με μέσο όρο 5,3%. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Super Μπάλα Live με 3,8% και στην τρίτη η Αθλητική Κυριακή με 2,4%.

Η εκπομπή του Mega ξεκίνησε νωρίτερα με την προσδοκία να «προλάβει» τον ανταγωνισμό και να κερδίσει πόντους στην τηλεθέαση. Ωστόσο δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά, παρότι είχε προνομιακό πεδίο δημοσιογραφικής δράσης λόγω της κοινής ιδιοκτησιακής σχέσης με τον Ολυμπιακό που προερχόταν από «διπλό» στο ΟΑΚΑ και την επισφράγιση του τίτλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Super Μπάλα δεν κατάφερε να περάσει μπροστά από το Total Football σε κανένα τέταρτο ακόμα και στο διάστημα που οι δύο εκπομπές έπαιζαν απέναντι, δηλαδή από τις 23.15 και μετά, αν και μετέδιδε τα πανηγυρικά του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Στο γενικό σύνολο, για παράδειγμα, από τις 23.30 μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν είχε μόλις τελειώσει το ματς στο ΟΑΚΑ και τα κανάλια άρχισαν να παίζουν τα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και τον σχολιασμό για το ντέρμπι και τον τίτλο, το Total Football κατέγραψε δύο τέταρτα με μέσο όρο 6,5% και 6,4%, ενώ η αντίστοιχη εκπομπή του Mega «έγραψε» στο ίδιο διάστημα 4,4% και 4%!