Ξανά στην κορυφή το «Total Football»

Πρωταθλητής στην κυριακάτικη βραδινή ποδοσφαιρική ενημέρωση αναδεικνύεται το Total Football.
Η εκπομπή του OPEN βγήκε νικήτρια και αυτήν την εβδομάδα στη μάχη της τηλεθέασης, ποντάροντας και πάλι στη δυνατή άποψη, στην πλούσια θεματολογία και στον αποκαλυπτικό χαρακτήρα του περιεχομένου της.

Στο γενικό σύνολο το Total Football πήρε την πρωτιά με μέσο όρο 5%, έναντι 4,7% της Αθλητικής Κυριακής της ΕΡΤ (που ξεκίνησε όμως μία ώρα νωρίτερα και είχε μικρότερη διάρκεια). Στην τρίτη θέση με 3,7% τερμάτισε η Super Μπάλα Live του MEGA.

Στο δυναμικό-εμπορικό κοινό 18-54 το Total Football του OPEN επίσης κέρδισε τον ανταγωνισμό με μ.ό. 5,4%, έχοντας δύο τέταρτα άνω του 7% (7,3% και 7,8%) στην πρώτη ώρα του.

Στη δεύτερη θέση ήρθε η εκπομπή του MEGA με 4,1% (με peak σε τέταρτο το 5,6% μετά τη 01.00 τα ξημερώματα), ενώ η Αθλητική Κυριακή κατέγραψε μέσο όρο 2,1% (με το καλύτερο τέταρτό της στο 3%).

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Total Football ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης των highlights, της ανάλυσης των επίμαχων φάσεων, του σχολιασμού και του ρεπορτάζ του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Κάτι που δείχνει ότι οι τηλεθεατές που ασχολούνται με τη Super League προτιμούν την εκπομπή του OPEN για την ενημέρωσή τους (και) στα σημαντικά γεγονότα.