Ξεκίνησαν οι πρόβες για τα γυρίσματα του J2US με τεστ κορονοϊού

Ο κορονοϊός χτύπησε και το Just The Two Of Us που μόλις είχε ξεκινήσει, αφού χρειάστηκε να διακοπούν τα γυρίσματα για την ασφάλεια όλων. Η πανδημία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές και στην τηλεόραση.

Ωστόσο, ύστερα από αρκετό καιρό, οι παίκτες του Just The Two Of Us επέστρεψαν στο στούντιο ΚΑΠΑ στα Σπάτα για να ξεκινήσουν τις πρόβες για τα γυρίσματα, τα οποία θα ξεκινήσουν την Τρίτη, καθώς το σόου θα επιστρέψει το Σάββατο 2 Μαϊου. Λόγω κορονοϊού φυσικά, υπάρχουν πολλές αλλαγές και κυρίως αυστηρά μέτρα προφύλαξης, ωστόσο ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος.

Τα ζευγάρια, έφτασαν στο στούντιο με διαφορά ώρας προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ πριν μπουν έκανα rapid test στην υγειονομική κινητή μονάδα που βρίσκεται απ’ έξω από το στούντιο. Το συγκεκριμένο τεστ είναι γρήγορο και δίνει άμεσα αποτελέσματα, συγκεκριμένα μέσα σε 15 λεπτά, για το αν κάποιος έχει υποστεί τη λοίμωξη ή αν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Πραγματοποιείται από μικροβιολόγο ενώ βρίσκεται εκεί και λοιμωξιολόγος, με τη λήψη δύο σταγόνων αίματος από το δάχτυλο. Ευτυχώς, για όλους όσου εξετάστηκαν τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά ενώ τα τεστ θα συνεχιστούν, για όλους τους συντελεστές. Ο Χάρης Λεμπιδάκης μάλιστα, δημοσίευσε τα αποτελέσματα του τεστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας “Όλα έτοιμα για την εγγραφή της Τρίτης!! Αρνητικός!!”

Στο στούντιο έχει γίνει η απαραίτητη απολύμανση και έχουν σχεδιαστεί αυστηρά μέτρα, όπως για παράδειγμα, μεταξύ των κριτών θα υπάρχουν διάφανα πλέξιγκλας διαχωριστικά για να μην υπάρχει κοντινή επαφή, αλλά και στο celebrity room δεν θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες μαζί ως συνήθως παρά μόνο η Βίκυ Κάβουρα η οποία θα υποδέχεται κάθε ζευγάρι μόλις ολοκληρώσει τη ερμηνεία του για σχολιασμό. Οι παίκτες θα κάθονται στις κερκίδες με απόσταση μεταξύ τους ενώ για θα υπάρχει πάντοτε λοιμωξιολόγος στο στούντιο ώστε να επιβλέπει την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Το τρέιλερ έχει βγει ήδη στον αέρα, το οποίο γυρίστηκε μέσω Skype ενώ ο καθένας βρισκόταν σπίτι του.

Έμειναν Σπιτι. Τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν… Missed you guys 🎬🎤. @j2us_gr #j2us 🎈🎈🎈✨💫✨💫 @nkoklonis @desp1navandi @vickystavropoulouofficial @mariabacodimou #stamatisfasoulis @vikyhatzivasiliou @kostaskarafotis_ @konstantinaspyropoulou @xzotos @aspatsinaofficial @official_mariospriamos @errika_prezerakou @arismakris @eleni.hatzidou @eteoklispavlou @giorgosgiannopoulosc @denaolympiou @kmetaxa @tasosxiarcho @trifonassamaras @xaraverra @nicolekarra_official @valadis_official @xryspa @drymonakos @artemismatafia @orfeaspapadopoulos_official @pappachristina @konstantinosfrantzis @lewnidaskalfagiannis @crystallia__ @christina_vrachali @giorgos_livanis @kavouravicky_official @opentvgr

A post shared by Το ανοιχτό κανάλι #opentv (@opentvgr) on