Ζευγάρι του J2US με δική του εκπομπή στο Open

Tα κανάλια προετοιμάζουν πυρετωδώς την καλοκαιρινή σεζόν η οποία έρχεται αμέσως μετά από το δεύτερο μισό μιας χειμερινής σεζόν που λόγω πανδημίας πήγε πίσω όλον τον προγραμματισμό τους με εκπομπές και σειρές να σταματούν, άλλες να ολοκληρώνονται νωρίς και άλλες να είναι ακόμα «παγωμένες».

Το Open, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την πρωινή εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των ΚούΚου», ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη και αυτό το καλοκαίρι να εμπιστευτεί μία εκπομπή σε ένα ζευγάρι -τηλεοπτικό αλλά και στη ζωή- που ουδεμία σχέση έχει με την παρουσίαση.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το Open έχει κάνει πρόταση στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι αυτήν την εποχή συμμετέχουν στο μουσικό σόου του καναλιού «Just The 2 Of Us»

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι Διεθνής Αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία ενώ η Ελένη Χατζίδου είναι τραγουδίστρια. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμα συζητήσεις ώστε το ζευγάρι να αποφασίσει αν θα κάνει το μεγάλο τηλεοπτικό βήμα.