Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στην κηδεία της ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στη Μάρθα Καραγιάννη, Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/9) σε ηλικία 82 ετών. Η αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Ο κ. Δημήτρης Σούρας, στενός φίλος της ηθοποιού, ανακοίνωσε ότι θα γίνει η αποτέφρωση όπως επιθυμούσε καθώς ελήφθη η σχετική άδεια. «Θα ρίξουμε τη στάχτη της στη θάλασσα, μετά την αποτέφρωση. Το μέρος δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί είναι πρωτόγνωρο για εμάς» δήλωσε ο κ. Σούρας στις κάμερες που βρίσκονται εκεί.

 

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου» ήταν το μήνυμα της Κάτιας Δανδουλάκη, «έφυγες χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ» το «αντίο» από την Ζωζώ Σαπουντζάκη, «θα σε θυμάμαι πάντα Μαρθούλα μου» ο αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου. Η οικογένεια της ηθοποιού είχε εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η Γιώτα Γιάννα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)Η Γιώτα Γιάννα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν, επίσης, το «παρών» ο Νίκος Γαλανός, ο Θάνος Καλληώρας με τη σύντροφό του, η Άννα Φόνσου με τη Μαίρη Βιντιάδου, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Αλίκη Κατσαβού με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά.

Η Άννα Φόνσου στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)Η Άννα Φόνσου στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)

Η Ντόρα Δούμα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)Η Ντόρα Δούμα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη (Copyright: NDP)

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα. Κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμαστε, τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως, γιατί έφυγε μόνη. Την τελευταία φορά που την είδα, ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Δεν ήξερα για την τελευταία της επιθυμία, αλλά έχω πει και εγώ, όταν πεθάνω, να πετάξουν τις στάχτες μου στη θάλασσα στην Κινέτα» δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στις κάμερες.