Οριστικό: Στη φυλακή ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Λίγο πριν από τις 20:00 της Τρίτης ολοκληρώθηκε η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του 32χρονου πιλότου. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θα μεταφερθεί άμεσα στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με το OPEN θα κρατηθεί στη γυναικεία πτέρυγα.

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη»

Με αυτά τα λόγια αποχώρησε από τα δικαστήρια λίγο μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να τον προφυλακίσουν, ο 33χρονος πιλότος. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 33χρονος έφυγε με το τζιπ της αστυνομίας από την πρώην Σχολή Ευελπίδων για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Επί 3 ώρες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως έγιναν τα πράγματα εκείνη τη μοιραία νύχτα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένα κίνητρο, ούτε προμελέτη για το φόνο. Μάλιστα φέρεται να απάντησε στα όσα ακούγονται περί τρίτου προσώπου, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο ή συνεργός.

Τα αιτήματα στην απολογία

Στην πολύωρη απολογία του ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν υπέβαλε δύο αιτήματα, ενώ αμφισβήτησε ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Με το πρώτο ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων, φίλων και γνωστών, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

πηγή: ethnos.gr