Θα…. αλλάξει ο Deadpool;

Τα Deadpool και Deadpool 2 κυκλοφόρησαν πριν μερικά χρόνια σημειώνοντας εξαιρετική πορεία και μάλιστα ήταν από τις ελάχιστες ακατάλληλες για ανηλίκους, ταινίες της Marvel.

Πλέον τα δικαιώματα, τα έχει η Disney, αφού εξαγόρασε την πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων της FOX πριν αρκετό καιρό και υπάρχει ερωτηματικό για το αν ο Deadpool θα συνεχίσει να είναι… κατάλληλος για άνω των 18.

Ο σκηνοθέτης Deadpool 2, David Leitch, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στο Yahoo Movies UK, αναφέρει πως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σχετικά με το μέλλον του Deadpool και την ηλικιακή ταξινόμηση της ταινίας.

«Είναι R Rated, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως όλο το brand. Το Deadpool δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι R Rated, όπως και η Disney δεν χρειάζεται να φτιάχνει απαραιτήτως μόνο PG-13 ταινίες. Νομίζω πως θα βρούμε μια καλή μέση λύση.

Υπάρχει πολύ μυστήριο ακόμα που περιβάλλει το τι θέλουν να κάνουν με τη συνέχεια του franchise, αλλά νομίζω ότι από τις συζητήσεις που έχω ακούσει, τα πράγματα είναι θετικά».