Άννα Κορακάκη: «Ανυποµονώ για τον γάµο µου»

Δείτε όσα είπε η Άννα Κορακάκη.

Η Άννα Κορακάκη, που σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, µίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για την πρόταση-έκπληξη του συντρόφου της, µε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, και τα µελλοντικά τους σχέδια

Λαµπερή ήταν αυτή η Πρωτοχρονιά για την Αννα Κορακάκη. Η 26χρονη χρυσή Ολυµπιονίκης ανακοίνωσε µε ανάρτησή της στο Instagram ότι εκείνη και ο σύντροφός της επισηµοποίησαν τη σχέση τους. Η Aννα Κορακάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό τρεις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε για πρώτη φορά µε τον αγαπηµένο της και έδειξε µε µεγάλη χαρά τη βέρα της. «Ναι 2.023 φορές και άλλες τόσες», έγραψε η αθλήτρια της σκοποβολής στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η χρυσή Ολυµπιονίκης για πρώτη φορά µιλάει αποκλειστικά στο «Secret» για την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής της.

«Νιώθω υπέροχα και ανυποµονώ όχι µόνο για τον γάµο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήµα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχοµαι να είµαστε υγιείς κι ευλογηµένοι να ζήσουµε µια µακρά κι ευτυχισµένη ζωή µαζί», τονίζει η Αννα Κορακάκη και συµπληρώνει: «Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεµία και πρόγραµµα, θα βρούµε µια ηµεροµηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις». Στην προσωπική της ζωή η Αννα κρατά µέχρι σήµερα χαµηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δηµοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δηµοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της.

«∆ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ»

Η σκοπεύτρια, που µεγάλωσε στη ∆ράµα και κάνει περήφανους τους Ελληνες µε την παρουσία και τις διακρίσεις της στα σπουδαιότερα αθλητικά ραντεβού του πλανήτη, εξηγεί γιατί ακόµη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάµος τους: «∆εν έχουµε κατασταλάξει όχι µόνο σε ηµεροµηνία όσον αφορά τον γάµο, αλλά ούτε στον µήνα καν. Θα γίνει σε ηµεροµηνία που θα συµβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραµµα. Ειλικρινά, δεν έχουµε κλείσει τίποτα απολύτως».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τις φωτογραφίες µε το δαχτυλίδι αναδηµοσίευσε και η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή µέσω Instagram, προκειµένου να ευχηθεί στην Ολυµπιονίκη για τον επικείµενο γάµο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυµπιονίκη µας Αννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δηµοσίευσή της η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή.

∆ΥΣΚΟΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Το 2022 ήταν µια µεταβατική χρονιά για την Αννα Κορακάκη, καθώς έκλεισε ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάµβανε τη δικαστική διαµάχη µε τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε, την απειλούσε και έφτασε στο σηµείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Καβάλας και έτσι ένα κεφάλαιο που, όπως είχε πει η ίδια, την είχε κάνει να παλεύει «µε µετατραυµατικό στρες και ψυχοσωµατικά νοσήµατα», έκλεισε και πλέον η ίδια κάνει όνειρα για τα όµορφα που θα ακολουθήσουν στην προσωπική της ζωή και στον αθλητισµό.

Η ΠΟΡΕΙΑ

Στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η Αννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό µετάλλιο στο πιστόλι 25 µέτρων και το χάλκινο µετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 µέτρων και, µετά τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα το 1912, έγινε η δεύτερη αθλήτρια από την Ελλάδα και η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ελληνικών ολυµπιακών οµάδων που κατέκτησε δύο µετάλλια στην ίδια διοργάνωση Αγώνων. Επίσης, αποτέλεσε την πρώτη γυναίκα που έλαβε ως πρώτη λαµπαδηδρόµος την Ολυµπιακή Φλόγα µετά την αφή της για τους Θερινούς Αγώνες του 2020. Στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2020 υπήρξε σηµαιοφόρος της ελληνικής αποστολής µαζί µε τον Λευτέρη Πετρούνια.