Εξώφυλλο στο φημισμένο περιοδικό «Slam» o Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic&vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» του φημισμένου περιοδικού «Slam» με έδρα τη Νέα Υόρκη, καθώς κοσμεί το εξώφυλλο της…σπέσιαλ έκδοσης «Slam Kicks».

Αμερικανοί δημοσιογράφοι ταξίδεψαν τον προηγούμενο μήνα στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντήσουν τον Greek Freak και να παρακολουθήσουν από κοντά την κυκλοφορία και προώθηση του signature παπουτσιού του MVP του ΝΒΑ (ένα παπούτσι με την ονομασία Zoom Freak 1), μέσω της Nike.

Το τεύχος φιλοξενεί φυσικά αποκλειστικές φωτογραφίες, δηλώσεις του ίδιου, της οικογένειάς του και συνεργατών του. Επίσης, στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού υπάρχει βίντεο με συνέντευξη του Αντετοκούνμπο.
Το περιοδικό Slam Kicks θέλησε να μάθει την ιστορία πίσω από την πρωτοβουλία με τα signature παπούτσια του, ενώ στο εξώφυλλό του κάνει λόγο για το «θεϊκό επίπεδο του Γιάννη»…

Παράλληλα δημοσιεύει και σχετικό βίντεο. Σε αυτό, ο Αντετοκούνμπο μιλά για την αξία της οικογένειάς του, αποκαλύπτει ιστορίες με τον αδερφό του, Θανάση, ενώ στο φινάλε ραπάρει τραγούδι του αγαπημένου του Light!

Δείτε το βίντεο: