Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Το μεγάλο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται»

«Δεν κρύβεται για τις σχέσεις της, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, την εικόνα της», σχολιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη χιουμοριστική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την εμφάνισή της αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τα πλάνα της από τον Πρωινό Καφέ το 2008, παραδέχθηκε ότι τότε ήταν ομορφότερη απ’ ό,τι τώρα που… πλαστικοποιήθηκε.

«Εντάξει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το μεγάλο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται. Λέει ό,τι περνάει από το μυαλό της για τον εαυτό της, δεν κρύβεται για τις σχέσεις της, τις επιτυχίες της, τις αποτυχίες της, την εικόνα της», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Εδώ βλέπουμε άντρες και γυναίκες που κάνουν επεμβάσεις, φαίνεται από χιλιόμετρα, και στην κάμερα σου λένε: εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα, έχω τον φόβο της βελόνας. Και λες: δεν γίνεται», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Εμένα μου αρέσει και τότε και τώρα, το διπλό πλάνο μια χαρά είναι», τόνισε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Έχει διαφορά πάντως», επισήμανε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στη Μαρία Μπακοδήμου, με τον Ισίδωρο Φίκαρη να παραδέχεται πως: «Όλοι οι άνθρωποι, είτε έχουν κάνει πλαστικές είτε όχι, όταν βλέπουμε παλιές φωτογραφίες, κριντζάρουμε λιγάκι».