Κωνσταντάρας: «Έχω σοκαριστεί από τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου»

Η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου έφυγε από τη ζωή στις 17 Αυγούστου βυθίζοντας σε πένθος τον δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο.

Συνεργάστηκε για χρόνια τόσο με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στις εκπομπές «Αποδείξεις», αλλά και στα διαδικτυακά του μέσα. Άργότερα υπήρξε συνεργάτιδα του Νίκου Κοκλώνη στην Barking Well, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εκπομπή After Dark του Open ως υπεύθυνη καλεσμένων.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram. Ο δημοσιογράφος και η Παυλίνα Ντάσιου έκαναν μαζί τη διαδικτυακή εκπομπή «Παιδιά κουμπιά». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν βρέθηκε σήμερα 19/8 στην εκπομπή Summer’s Cool διότι λείπει στο εξωτερικό. Όμως πραγματοποίησαν ζωντανή σύνδεση και ανέφερε τα εξής:

«Δυστυχώς το ταξίδι που κάνω εδώ δε θα μου επιτρέψει να είμαι στην κηδεία της φίλης μου, της Παυλίνας Ντάσιου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προχθές. Όταν με ενημέρωσε η συνάδελφός μας, Διονυσία Ζαπατίνα για τον χαμό της., σοκαρίστηκα. Ήμασταν πολύ φίλοι και θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα. Και όπως μας είπε και μια άλλη κοινή μας φίλη, όταν της είπα ότι δε θα έρθω στην κηδεία γιατί θα βρίσκομαι στο Άμστερνταμ, μου είπε να μη στεναχωριέμαι γιατί και εκείνη εκεί θα ήθελε να είναι. Να στείλω συλλυπητήρια και πολλή αγάπη στους οικείους της. Θα τη σκέφτομαι με χαμόγελο».