«The Voice»: Αυτή είναι η νέα ομάδα των 4 κριτών και ο παρουσιαστής

Το «σιγουράκι» του «The Voice» μένει τελικά εκτός νέας σεζόν σύμφωνα με ρεπορτάζ της νέας εκπομπής του Mega με τη Φαίη Σκορδά «Buongiorno».

Όπως μετέδωσε στην πρεμιέρα της η Φαίη, στην κριτική επιτροπή «κλείδωσαν» τελικά η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Μαζωνάκης, με τον Σάκη Ρουβά να μένει τελικά εκτός καθώς δεν θα αναλάβει ούτε το κομμάτι της παρουσίασης.

Πρόκειται για αποχώρηση… πραγματική βόμβα, καθώς ο Ρουβάς ήταν ο πρώτος που είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στον νέο κύκλο του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ, μιας και οι σχέσεις του με την Acun Medya είναι κάτι περισσότερο από καλές.

Όσο για τη θέση του παρουσιαστή;

Την αναλαμβάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έχει καταφέρει να γράψει τηλεοπτική ιστορία με το μουσικό του τρολάρισμα στους κριτές τις βραδιές του μεγάλου τελικού κάθε σεζόν.

Σημειώνεται πως ο ΣΚΑΪ θεωρεί τον Καπουτζίδη ιδανικό για το συγκεκριμένο project, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος φημίζεται για το χιούμορ του αλλά και την ικανότητά του να χειρίζεται «περίεργες» καταστάσεις on air.

Μένει να δούμε πότε θα σταλεί η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ