Νικόλ Κίντμαν: «Όλη μου τη ζωή ήθελα να είμαι 1,58 με καμπύλες»

Αν και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι συχνά την πείραζαν και την εκφόβιζαν για την εμφάνισή της όταν ήταν έφηβη.

Η 53χρονη ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έχει δώσει σχετικά με την εικόνα του σώματός της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s».

Το ντοκιμαντέρ , το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στο Disney+, δίνει στους θεατές μια εσωτερική ματιά στον κόσμο της μόδας κατά τη δεκαετία της τάσης «heroin chic» των σούπερ μόντελ και εξετάζει τον διαρκή αντίκτυπό της στην αντίληψη των ανθρώπων για την ομορφιά.

Στην πολύ ειλικρινή συνέντευξή της, η Κίντμαν παραδέχτηκε ότι δεν άρχισε να νιώθει αυτοπεποίθηση μέχρι που ο κόσμος της υψηλής μόδας άνοιξε την πόρτα της και την προσκάλεσε.

«Θέλω να πω, ήμουν ένα κοκκινομάλλικο, ανοιχτόχρωμο κορίτσι που ήταν σχεδόν 1,80 μ. στην ηλικία των 14 ετών», είπε στη συνέντευξη. «Με πείραζαν και δεν ήταν ωραίο».

Όμως, το θεωρούμενο μειονέκτημά της ανατράπηκε από τη στιγμή που η Κίντμαν άρχισε να λαμβάνει προσκλήσεις για τα κόκκινα χαλιά του Χόλιγουντ.

«Το πιστεύετε; Όλη μου τη ζωή, ήθελα να είμαι 1,58 με καμπύλες και ξαφνικά, το να είμαι 1,80 και εντελώς κοκαλιάρα και με στήθος πλάκα ήταν γι’ αυτούς: «Τέλεια, μπορούμε να σε ντύσουμε»», σχολίασε η σταρ και πρόσθεσε:

«Κάθε φορά που μου δινόταν πρόσβαση σε όλο αυτόν τον κόσμο, αισθανόμουν σαν ένα μικρό κορίτσι που του δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε αυτό το είδος φανταστικού κόσμου».