Ματ ΛεΜπλανκ: Εχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Καθώς ολοκληρώνεται ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» ανησυχούν όλο και περισσότερο για τον Ματ ΛεΜπλανκ (Matt LeBlanc). Ο αγαπημένος «Τζόι» της σειράς, ο οποίος είναι τώρα 57 ετών, φαίνεται να έχει απομονωθεί, μετά την απώλεια του στενού του φίλου.

Η πηγή ανησυχίας προέρχεται από την ατημέλητη εμφάνισή του στο Λος Αντζελες νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπως αποκαλύπτει μια πηγή στο In Touch Weekly. Παρά το γεγονός ότι οι φίλοι του επιμένουν πως δεν ανησυχούν για τον τρόπο ζωής του ή για κάποια κακή συνήθεια, η απομόνωση του ΛεΜπλανκ έχει προκαλέσει βαθύ προβληματισμό στην Τζένιφερ Ανιστον και τους υπόλοιπους αγαπημένους συμπρωταγωνιστές του από το Central Perk.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως, παρόλο που το καστ βρίσκεται σε επαφή μετά τον τραγικό χαμό του Πέρι, ο Ματ φαίνεται να κρατάει αποστάσεις. «Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί πλήγμα και αρκεί να κοιτάξεις τον Τύπο για να δεις ότι έχει αμελήσει τον εαυτό του» εξηγεί. Οι φίλοι του σημειώνουν ότι έχει χάσει τον παλιό αισιόδοξο και χαρούμενο εαυτό του.

Παρ’ όλα αυτά, η Τζεν, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ εξακολουθούν να τον στηρίζουν, προσπαθώντας να τον επαναφέρουν στην παρέα και να του υπενθυμίσουν ότι δεν είναι μόνος. Η τραγική απώλεια του ηθοποιού τούς δίδαξε πόσο εύθραυστη και πολύτιμη είναι η ζωή, και θέλουν να του θυμίσουν ότι αξίζει να συνεχίσει να ζει με χαμόγελο.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, άφησε ένα τεράστιο κενό στους φίλους και τους θαυμαστές του. Ο θάνατός του οφειλόταν σε πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του, ενώ οι τοξικολογικές αναλύσεις ανέδειξαν τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης ως αιτία.