Ξεσπά ο Χρήστος Μάστορας

Σε μια ανάρτηση «ποταμό» προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε αυτή ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses αναφέρεται σε «παράξενους καιρούς», σε κάποιους που «πατούν επί πτωμάτων», που «δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας» και προειδοποιεί πως αν… γεμίζεις το μυαλό σου με σκουπίδια αυτό θα έχεις να προσφέρεις.

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά…

Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς «πατούν επί πτωμάτων» -σαν στην ταινία Nightcrawler- για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο σάιτ. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας.

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση.

Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό σου και στην ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια, μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις κι εσύ», γράφει ο τραγουδιστής.