Η απόλυτη ανατροπή με την προβολή του νέου κύκλου του «The Voice»

Tα προβλήματα που είχαν προκύψει με τον Χρήστο Μάστορα λύθηκαν, όλοι οι coaches του νέου The Voice υπόγραψαν και τα γυρίσματα ξεκίνησαν κανονικά στις 2 Οκτωβρίου. Η φετινή τετράδα θα αποτελείται από δύο παλιά μέλη, τον Πάνο Μουζουράκη και τη Έλενα Παπαρίζου ενώ οι δύο καινούργιοι Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης θα κάτσουν και αυτές στις κόκκινες καρέκλες τους.

Όπως κάθε σεζόν θα υπάρχουν αλλαγές, τόσο όσον αφορά τη φρεσκάδα του talent show, όσο και για τεχνικούς λόγους. Ένας τέτοιος λόγος είναι ο Γιώργος Λιανός που αυτούς τους μήνες θα απασχολείται με το Survivor και ως εκ τούτου δε θα μπορεί να βρίσκεται και στον Άγιο Δομίνικο και στην Ελλάδα.

Τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος γνωρίζει καλά από τη θέση του παρουσιαστή του The Voice καθώς ήταν ο προκάτοχος του Γιώργου Λιανού, την περίοδο 2016-2018. Κάπου μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει και η πρεμιέρα του show.

H μεγάλη αλλαγή του the Voice

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή θα αφορά τις ημέρες προβολής. Η εκπομπή θα έχει δύο ημέρες προβολής αλλά καμία από αυτές δε θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και οι δύο προβολές του σόου θα γίνονται μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού στο καθημερινό πρόγραμμα υπάρχουν ήδη δύο ριάλιτι να γεμίζουν την prime time.

Με δεδομένο ότι για δύο σεζόν το σόου δεν πήγε τόσο καλά σε νούμερα και κινδύνευε ακόμα και να κοπεί, η αλλαγή αυτή κρίνεται μάλλον αναγκαία. Tα backstage του σόου θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, με την κοπέλα που θα τα παρουσιάζει να αναζητείται ακόμα.