Οι 3 πρώτοι κριτές του νέου GNTM

Το νέο GNTM, σύμφωνα με πηγές, αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2025, με πιθανό “reunion” κάποιων από τους παλιούς κριτές. To Star επέλεξε να κρατήσει στον πάγο για δεύτερη σερί σεζόν το ριάλιτι μόδας και να εμπιστευτεί για δεύτερη χρονιά τη Φάρμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος δουλεύει ασταμάτητα, από MasterChef σε Φάρμα δύο σεζόν.

Το GNTM πήρε τον χρόνο του, το κοινό πήρε τις ανάσες του από τον διαγωνισμό των μοντέλων, όμως η επόμενη χρονιά φαίνεται ιδανική για την επιστροφή του. Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του zappit.gr το κανάλι θέλει να αξιοποιήσει τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που ανήκουν στο δυναμικό του, με τη δεύτερη να παρουσιάζει στο ενδιάμεσο το ριάλιτι γνωριμιών First Dates.

Κριτές που μπορεί να έρθουν και ποιοι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν

To πιθανό reunion ίσως θα ολοκληρωνόταν με την επιστροφή και της Βίκυς Καγιά. Η συνύπαρξη της Καγιά με την Παπαγεωργίου, παρότι υπήρξαν τριβές στο παρελθόν, θεωρείται εφικτή. Εξάλλου η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star έγινε μόλις αποχώρισε η Βίκυ Καγιά για άλλα τηλεοπτικά λιμάνια, όμως έπεσε πάνω στην επιθυμία του καναλιού να «παγώσει» το GNTM καθώς τα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων σεζόν ήταν πεσμένα.

Πιο δύσκολη είναι η επιστροφή των Γιώργου Καράβα και Έλενας Χριστοπούλου λόγω της εμπλοκής τους σε άλλες εκπομπές άλλων καναλιών. Πιο συγκεκριμένα το My Style Rocks του ΣΚΑΪ, παρότι δεν είναι σε ανταγωνιστική χρονική ζώνη.