Το «φρένο» στον Ατζούν και η νέα σειρά-έκπληξη του καναλιού

Το πείραμα φαίνεται ότι δοκιμάστηκε, είχε τον χρόνο του να δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει, τελικά όμως απέτυχε. Η παραχώρηση όλων των προγραμμάτων της prime time ζώνης του ΣΚΑΪ στον Acun Ilicali, δεν έφτασε ποτέ τα προσδοκόμενα νούμερα τηλεθέασης που είχαν και οι δύο πλευρές. Τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ, τουρκικής παραγωγής ασφυκτιούν απέναντι στον ανταγωνισμό της ελληνική μυθοπλασίας και τελικά χάνουν.

Αυτό σημαίνει ότι η υπάρχουσα κατάσταση δε θα μπορέσει να συνεχιστεί για πολύ. Η στροφή του καναλιού σε άλλες λύσεις για την prime time του είναι δεδομένες και σύμφωνα με τη Real δεν αποκλείεται στο β’ μέρος της σεζόν να ενταχθεί στο πρόγραμμα μία σειρά ελληνικής μυθοπλασίας, όχι όμως καθημερινή.

Ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίνι τέλος – Τι έρχεται

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το «Ομιλείται παρακαλώ», το κωμικό δικαστικό project του Μάρκου Σεφερλή είναι στον πάγο εδώ και δύο σεζόν. Μάλιστα συζητιόταν να είναι ο μόνος εκπρόσωπος της ελληνικής μυθοπλασίας φέτος στον ΣΚΑΪ, μέχρι να καταλήξει αποκλειστικά σε ριάλιτι εκπομπές.

Μέχρι τότε, η πρώτη και πιο άμεση αλλαγή αφορά το slot των 21.00 της Δευτέρας, από το οποίο φεύγει το Tempting Fortune και ξεκινάει η σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ  του  του Αλέξη Παπαχελά «Η σκοτεινή δεκαετία 1964-1974»,«Η σκοτεινή δεκαετία 1964-1974». H ώρα δε θα επιστρέψει στα ριάλιτι μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ. Θα συνεχιστεί είτε με άλλο ντοκιμαντέρ είτε με ενημερωτική εκπομπή.