H ερώτηση που χάρισε 30.000€: Παίκτης του Still Standing κέρδισε το μεγάλο έπαθλο (video)

«Σε αυτό το παιχνίδι δεν επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να μείνεις όρθιος». Αυτή είναι μία από τις πιο συνήθεις φράσεις που ακούγονται από το στόμα του Χρήστου Φερεντίνου απευθυνόμενος στους παίκτες του Still Standing. Όμως αυτήν τη φορά η ικανότητα και η τύχη κράτησαν τον παίκτη μακριά από το πέσιμο και επιβλήθηκε να μείνει όρθιος.

Ο παίκτης Γιάννης Ζαχαρίου, πυροσβέστης στο επάγγελμα, μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να αντιμετώπισε δυσκολίες και μία χρεωκοπία, το φινάλε του όμως στο τηλεπαιχνίδι ήταν επικό. Μοναδικό και επικό καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης, στον φετινό πρώτο κύκλο του Still Standing στον ΣΚΑΪ, που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, τα 30.000€.

Ο Γιάννης Ζαχαρίου αποφάσισε παίξει στον τελικό όλα για όλα. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να απαντήσει δέκα ερωτήσεις μέσα 120 δευτερόλεπτα. Και o Γιάννης τα κατάφερε έστω και αν του έμεναν μόνο 7”, απαντώντας ΚΛΟΖΕ στην τελευταία ερώτηση που αφορούσε το επίθετο του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα επικράτησε πανικός, με τον παίκτη να πανηγυρίζει έξαλλα, τα σφίγγει γροθιές, την ίδια ώρα που έπεφταν χιλιάδες χαρτάκια που επιβεβαίωναν τα 30.000€ του επάθλου. Η σύζυγός του στο κοινό πανηγύρισε επίσης έξαλλα στέλνοντας φιλιά στον μεγάλο νικητή Γιάννη.