Πάμε Δανάη: Η απίστευτη φάρσα στον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Μια επική φάρσα σκαρφίστηκε η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» με θύμα της αυτή τη φορά τον γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Χατζηγεωργίου. Το ανυποψίαστο «θύμα» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή και στον Γιώργο Οικονομάκη, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι στο τέλος αυτής θα μετρούσε… κέρματα.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε σε μαγαζί τον Γιώργο Οικονομάκη για συνέντευξη και όταν έφτασε η ώρα να πληρώσουν, ο δημοσιογράφος προθυμοποιήθηκε να κεράσει.

Ωστόσο, την ώρα της πληρωμής, έβγαλε μια σακούλα με μονόλεπτα και του ζήτησε στον ηθοποιό να τα μετρήσουν για να πληρώσουν με αυτά!

Μια επική φάρσα σκαρφίστηκε η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» με θύμα της αυτή τη φορά τον γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Χατζηγεωργίου. Το ανυποψίαστο «θύμα» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή και στον Γιώργο Οικονομάκη, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι στο τέλος αυτής θα μετρούσε… κέρματα. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε σε μαγαζί τον Γιώργο Οικονομάκη για συνέντευξη και όταν έφτασε η ώρα να πληρώσουν, ο δημοσιογράφος προθυμοποιήθηκε να κεράσει. Ωστόσο, την ώρα της πληρωμής, έβγαλε μια σακούλα με μονόλεπτα και του ζήτησε στον ηθοποιό να τα μετρήσουν για να πληρώσουν με αυτά!