Η μοναδική σειρά που απειλεί τον ΑΝΤ1: Σταθερά πρώτη στην prime time

Η φετινή σεζόν μοιάζει να είναι η πιο ανταγωνιστική εδώ και πολλά χρόνια, με τις σειρές της ελληνικής μυθοπλασίας να κονταροχτυπιούνται στο ποια θα κερδίσει περισσότερο από το κοινό που έχει γυρίσει πια την πλάτη του στα ριάλιτι. Ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA είναι τα δύο κανάλια που βρίσκονται στην κορυφή αυτού του ανταγωνισμού με τις ακριβές δραματικές παραγωγές τους. Μία από τις σειρές που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την άτυπη κόντρα είναι ο Τιμωρός.

Η επιτυχία της σειράς Τιμωρός του ALPHA, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο, δεν είναι τυχαία. Από την πρεμιέρα της, η σειρά κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Οι θεατές φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει την ιστορία του κεντρικού χαρακτήρα, ενός ανθρώπου που βρίσκεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα και αναζητά δικαιοσύνη με κάθε κόστος.

Η ερμηνεία του Δημήτρη Λάλου, γνωστού για την παρουσία του στον Σασμό, έχει καθηλώσει το κοινό και τον καθιστά έναν από τους πιο συζητημένους ηθοποιούς της χρονιάς. Οι πίνακες τηλεθέασης δείχνουν την πρωτιά της σειράς στις προτιμήσεις του κοινού, με τα ποσοστά να πλησιάζουν το 20%, γεγονός που αποδεικνύει τη διαρκή προτίμηση των τηλεθεατών.

Τιμωρός – Οι σειρές που απειλεί

Πράγμα όχι και πολύ εύκολο αφού απέναντί του έχει τη μεγάλη παραγωγή της Μάγισσας του ANT1 και τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Το κοινό έχει δεθεί με τους χαρακτήρες και την πολυπλοκότητα της πλοκής, ενώ οι ανατροπές και οι συγκρούσεις κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Η σειρά έχει επίσης καταφέρει να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, το οποίο όχι μόνο την παρακολουθεί ανελλιπώς, αλλά και την σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντάς την ένα από τα πιο συζητημένα τηλεοπτικά προϊόντα.