Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά on air

Μια απρόσμενη παρέμβαση είχε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” από την Λίτσα Πατέρα. Μια κίνηση από την αστρολόγο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Κατά τη διάρκεια, πιο συγκεκριμένα, που ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών του, η Λίτσα Πατέρα τηλεφώνησε στην εκπομπή και βγήκε απρόσμενα στον αέρα αιφνιδιάζοντας ασφαλώς τον Νίκο αλλά και το κοινό του!

“Νίκο, μου είπε πως έχει τον Άρη στον Σκορπιό! Να μείνω ή να φύγω;” αναρωτήθηκε τηλεθεάτρια με τον Νίκο Μουτσινά να διαβάζει το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής και να τον… διακόπτει ξαφνικά η Λίτσα Πατέρα. “Ώπα, ώπα, ώπα! Νίκο μου καλέ, η Λίτσα Πατέρα είμαι!” σημείωσε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, προσθέτοντας: “Σε ακούω κάθε μεσημεράκι. Θέλω εκείνη την ώρα να πάω λίγο να κοιμηθώ και δεν μπορώ γιατί σε ακούω. Αλλά αλλάξαμε τώρα ενασχολήσεις;” αναρωτήθηκε με χιούμορ”.

“Τι λες τώρα, παιδί μου… Μένει και τον δένει με αλυσίδες! Είναι ο πιο σεξουαλικός και ο πιο επαναληπτικός Άρης που μπορεί να υπάρξει” συμπλήρωσε με νόημα η Λίτσα Πατέρα.