Αναβάλλονται τα γυρίσματα των «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» λόγω κορωνοϊού

Τα δύο τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 διακόπηκαν νωρίτερα από τον προγραμματισμό τους την περασμένη περίοδο λόγω των υποχρεωτικών μέτρων της καραντίνας, όμως το καλοκαίρι η παραγωγή τους αποφάσισε να κάνει αρκετά γυρίσματα ώστε να υπάρχουν επεισόδια για να ξεκινήσει η σεζόν χωρίς προβλήματα και με επαρκή «κάβα » επεισοδίων.

Όμως η αλλαγή στα επιδημιολογικά δεδομένα της Ελλάδας τον τελευταίο μήνα άλλαξε τα σχέδια για τα προγραμματισμένα γυρίσματα των δύο τηλεπαιχνιδιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr τα γυρίσματα και των δύο εκπομπών πάγωσαν προσωρινά από την παραγωγή για λόγους ασφαλείας.

Για να σιγουρευτούν οι άνθρωποι της παραγωγής ότι κανένας εργαζόμενος ή παίκτης, μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δεν είναι ενεργό κρούσμα του ιού, αποφασίστηκε να αναβληθούν τα προγραμματισμένα γι’ αυτήν την εβδομάδα γυρίσματα.

Τεχνικοί πίσω από τις κάμερες, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται μπροστά από αυτές θα ελεγχθούν για να υπάρξει η σιγουριά ότι δεν υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης και όταν τα αποτελέσματα βγουν καθαρά τα γυρίσματα θα ξαναξεκινήσουν.