Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη και θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ ο Λιας στήνει καρτέρι θανάτου σε Κωνσταντή και Μελέτη.

Ωστόσο, η σειρά του ΑΝΤ1, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και καθημερινά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν θα μας κρατήσει συντροφιά εν μέσω τον εορτών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κανάλια ποντάρουν πολλά στο εορταστικό τους πρόγραμμα με την prime time να δίνει χώρο σε πολλές ταινίες με χριστουγεννιάτικο -και όχι μόνο- θέμα. Έτσι, λοιπόν, οι «Άγριες Μέλισσες» θα κάνουν μια μικρή παύση από την ερχόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια στις 11 Ιανουαρίου του 2021.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού Σέργιου, αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και τον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς, ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα.

Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένειά του να παρευρεθούν στον γάμο της Πηνελόπης και του Γραμματικού, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ. Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος, ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη.