Σταρόβας: Χαιρετά τον κόσμο για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα συγκίνησε το Πανελλήνιο. Και σήμερα, που οι μέρες της νοσηλείας του φτάνουν στο τέλος και ο ίδιος παίρνει εξιτήριο από το Τζάννειο στο νοσοκομείο, στο οποίο πέρασε το τελευταίο δύσκολο διάστημα, αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε περιμένοντας να τον χαιρετήσει, να του ευχηθεί καλή ανάρρωση και να του δώσει κουράγιο για τη συνέχεια.

Σε όλους αυτούς επιφύλασσε μια έκπληξη ο ίδιος ο Σταρόβας, ο οποίος εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του για να τους χαιρετήσει με υψωμένη τη γροθιά. Εμφανώς συγκινημένος, φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα «Don’t quit», το οποίο σημαίνει «Μην παραιτείστε».

Τα πλάνα έπαιξαν στον αέρα του «Super Κατερίνα» και σκόρπισαν χαρά. «Είναι νικητής, έδωσε μια μεγάλη μάχη με όλες του τις δυνάμεις και ακολούθησε κατά γράμμα αυτά που του είπαν οι γιατροί», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καταλήγοντας δακρυσμένος: «Ο Δημήτρης είναι πάλι κοντά μας!».

Δημήτρης Σταρόβας: Χαιρετά τον κόσμο για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του – VIDEO

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, η οποία είναι διαρκώς στο πλευρό του και δεν έφυγε στιγμή. «Αυτό είναι αγάπη!» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ η ρεπόρτερ της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου, σημείωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας υπέδειξε από το παράθυρο ότι το εξιτήριο θα βγει στις 2 το μεσημέρι.