Το συγκινητικό σχόλιο της Γκουίνεθ Πάλτροου στην Κέιτ Μίντλετον

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τα Χριστούγεννα και την ανακοίνωση για την περιπέτεια της υγεία της, σκόρπισε χαρά και συγκίνηση σε όλο τον κόσμο, με τη Γκουίνεθ Πάλτροου να εκδηλώνει τη στήριξή της στην Πριγκίπισσα.

Το Σάββατο, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα που τους τελευταίους μήνες δίνει τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και είχε αποσυρθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα και κάθε δημόσια εμφάνιση, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο μια λαμπρή επάνοδο στο Trooping the Colour.

Μια επάνοδο που η ίδια είχε προαναγγείλει μέσω μιας ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram και η οποία μετέτρεψε την ετήσια παρέλαση για τα γενέθλια του Βασιλιά στο πιο πολυαναμενόμενο και δημοφιλές γεγονός του περασμένου Σαββατοκύριακου, αυξάνοντας κατακόρυφα το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Εκατομμύρια ζευγάρια μάτια στράφηκαν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να δουν την Πριγκίπισσα να χαμογελά ξανά δίπλα στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά και εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη χαρά τους με ζεστά μηνύματα στα social media.

Αναμέσά τους και η Γκουίνεθ Πάλτροου η Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ, που έσπευσε να σχολιάσει στο Instagram«Χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα τόσο καλά και τόσο χαρούμενη», έγραψε η ηθοποιός, εκφράζοντας με λίγα λόγια αυτά που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ήθελαν να πουν βλέποντας την Κέιτ να επανέρχεται στη δράση.

H ανάρτηση την οποία σχολίασε με συγκινητικό τρόπο η Γκουίνεθ Πάλτροου: