Άγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ο Λάµπρος χωρίζει με τη Θεοδοσία

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Η Ελένη, αδύναµη πια να κρύψει τα αισθήµατά της από τον Λάµπρο, του οµολογεί πως τον αγαπάει ακόµα και αυτός της υπόσχεται να µιλήσει στη Θεοδοσία µόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάµεσά τους και φεύγει σοκαρισµένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο και αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια.

Την ίδια στιγµή, ο Τόλιας, αποφασισµένος να συνεχίσει τον βρώµικο πόλεµο στον Λάµπρο, υπογράφει τη µήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Κυπραίος απειλεί ανοιχτά τον Λάµπρο να σταµατήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης, οργισµένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάµπρο. Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το µυστήριο µε τα χαµένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της ∆ρόσως το ρολόι του Δούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 19/11

Η ∆ρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της ∆ρόσως ή οι σχέσεις των δύο αδελφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα; Ταυτόχρονα, η Μυρσίνη είναι ξετρελαµένη µε τον απρόσµενο επισκέπτη της, Κλεοµένη Ψαθά, αριστοκράτη από την Αγγλία.

Η Ανέτ, όµως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του µυστηριώδους αγνώστου. Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Την ίδια στιγµή ο Λάµπρος αποφασίζει να λήξει τον γάµο του µε τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης.