Ελένη Μενεγάκη: Τι τηλεθέαση σημείωσε στην τελευταία της εκπομπή στο Mega;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Η Ελένη Μενεγάκη χθες, Παρασκευή 5 Ιουλίου, έριξε αυλαία στην καριέρα της, τουλάχιστον όσον αφορά την καθημερινή ζώνη. Το τι θα κάνει και αν θα κάνει στο μέλλον, είναι κάτι που το ξέρει μόνο η ίδια προς το παρόν.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά χθες το μεσημέρι η παρουσιάστρια «σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό».

Με τη συγκεκριμένη δήλωση, η Ελένη Μενεγάκη κλείνει έναν μεγάλο κύκλο στην τηλεόραση, έπειτα από τρία χρόνια στο Mega και μετά από πάρα πολλές σεζόν συνεχόμενης παρουσίας στο γυαλί.

Όσον αφορά, λοιπόν, τα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μέσο όρο 10,1% στο γενικό σύνολο και 8,8% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ελένη – 10,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ελένη – 8,8%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.