«Κλειδώνει» νέο σόου-υπερπαραγωγή: Ο παρουσιαστής και το κανάλι

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να επιστρέψει και τη νέα σεζόν το ίδιο δυναμικά όπως τελείωσε τη φετινή, όχι μόνο ως παραγωγός εκπομπών άλλων παρουσιαστών αλλά και με ένα δικό του σόου, διαφορετικό από το J2US.

Σύμφωνα με την εκπομπή Summer’s Cool, o Nίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να φέρει στο Mega ένα χορευτικό σόου τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μάλιστα θα είναι ο ίδιος και ο παρουσιαστής του σόου που θέμα του θα είναι τα χορευτικά. Χορευτικά από βίντεο κλιπ, γνωστές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, χορευτικά που έχουν μείνει στην ιστορία.

Η εκπομπή θα λέγεται «Dance Dance Dance» και είναι ένα τηλεοπτικό σόου χορού που παρουσιάστηκε σε διάφορες χώρες. Στόχος της εκπομπής είναι να φέρει διάσημους και επαγγελματίες χορευτές για να αναπαραστήσουν εμβληματικές χορογραφίες από ταινίες, μουσικά βίντεο και άλλες δημοφιλείς παραστάσεις.

Χαρακτηριστικά της εκπομπής

Συμμετέχοντες: Συχνά περιλαμβάνει διασημότητες, αθλητές, και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες που συνεργάζονται με επαγγελματίες χορευτές.

Χορογραφία: Οι συμμετέχοντες πρέπει να μάθουν και να παρουσιάσουν γνωστές χορογραφίες, οι οποίες συχνά είναι απαιτητικές και πολύπλοκες.

Διαγωνισμός: Οι επιδόσεις των ζευγαριών αξιολογούνται από μια κριτική επιτροπή, και στο τέλος κάθε επεισοδίου κάποιο ζευγάρι μπορεί να αποχωρήσει βάσει των βαθμολογιών και της ψήφου του κοινού.

Παραγωγή: Η εκπομπή είναι γνωστή για την υψηλή της παραγωγή, με εντυπωσιακά σκηνικά, φωτισμούς και εφέ.

Διεθνείς Εκδοχές

Η εκπομπή έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Ιταλία και η Γερμανία, κάθε μία με τη δική της μοναδική μορφή και διαγωνιζόμενους.

Το σόου έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού λόγω της θεαματικής φύσης της και της ευκαιρίας να δει κανείς αγαπημένες διασημότητες να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο χορό.