Τον χωρισμό της Ντούα Λίπα από τον Ρομέν Γαβράς σχολίασαν στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι», σήμερα το πρωί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει την αδυναμία του για την τραγουδίστρια, δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός και να μοιραστεί τη χαρά του για την είδηση.

Αρχικά, είπε: «Χώρισε η Ντούα Λίπα! Μετά από 8 μήνες! Σίγουρα με θέλει τώρα».

Και στη συνέχεια, έδειξαν μια φωτογραφία του πρώην παίκτη από το «Survivor» με ένα κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας. «Δείτε εδώ, δεν είμαστε ωραίο ζευγάρι; Δείτε πώς είμαστε σαν ζευγάρι; Δεν ταιριάζω εγώ με την Ντούα;» σχολίασε.

«Καταρχάς να σου πω λίγο κάτι, η Ντούα Λίπα ειλικρινά πιστεύω ότι αν τη δω στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίσω. Μου θυμίζει πάρα πολύ κόσμο. Ρε παιδί μου δεν είναι Μπιγιόνσε», είπε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Της έχω στείλει άπειρα μηνύματα», αποκάλυψε έπειτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Δεν μου έχει απαντήσει», συμπλήρωσε χιουμοριστικά.

Μάλιστα, διάβασε ένα μήνυμα στον αέρα της εκπομπής που έλεγε: «Hello Dua Lipa. I’m Konstantinos from Greece. You are very beautiful and talented. I hope one day to meet you».

«Έχω τον τρόπο μου όμως, φλερτάρω όμως…» αστειεύτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είπε στο τέλος: «Θα της στείλω μια selfie».