Ανδρέας Μπάρκουλης: Η κόντρα της κόρης του με την τελευταία του σύζυγο

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Open, σχολιάστηκε η νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στη showbiz, καθώς «στα μαχαίρια» είναι η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ με την πρώην σύζυγό του, Μαίρη Μπάρκουλη.

Με αφορμή την κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με την Μαίρη Μπάρκουλη, η Βίκυ Μπάρκουλη, η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, ξέσπασε με συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και εξαπέλυσε τα βέλη της εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα της.

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου.

Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα», δηλώνει η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις της με την Μαίρη Μπάρκουλη είναι πλέον αδιάφορες.

«Ο πατέρας μου δεν γεννήθηκε την ημέρα που τη γνώρισε»
«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», καταλήγει η Βίκυ Μπάρκουλη.

Η κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με τη Μαίρη Μπάρκουλη
Αφορμή για τις δηλώσεις της Βίκυς Μπάρκουλη είναι η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και τη Μαίρη Μπάρκουλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

Τότε η Μαίρη Μπάρκουλη έδωσε την δική της απάντηση σε όσα δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης λέγοντας «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, με αφήνει εντελώς αδιάφορη, αλλά για τον σύζυγό μου ο οποίος είναι νεκρός δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα», τόνισε στην εκπομπή Super Katerina.