Ανδριώτου-Μαρτίκας: Οι νέες φωτογραφίες από τις χωριστές διακοπές

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν χώρισε από τον Σπύρο Μαρτίκα και το αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο και εξήγησε γιατί περνούν χωριστές διακοπές.
H Βρισηίδα δημοσίευσε τις τελευταίες φωτογραφίες της από τις διακοπές στην Χαλκιδική και ο Σπύρος Μαρτίκας τις σχολίασε, που περιμένει να ανταμώσουν γιατί του έλλειψε η σύντροφός του.

spirosmartikas_300146108_1660040704378148_8403981320596968206_n.jpg

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που πόσταρε στο Tik Tok:
: «Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ. Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο. Λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θύμωσε που έχω φύγει τόσες ημέρες και δεν θα ξαναφύγω»!

Η πρώην παίκτρια του Survivor μετά το βίντεο που ξεκαθάρισε γιατί δεν κάνουν μαζί διακοπές, ανέβασε στο instagram τις νέες selfie φωτογραφίες της την ώρα που έκανε τις βουτιές της και ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε την ανάρτηση: «Αύριο έρχεσαι κοντά μου! Ανυπομονώ».

Δείτε τις φωτογραφίες της Βρισηίδας αλλά και το σχόλιο του Μαρτίκα