Απάντηση Καπουτζίδη σε ομοφοβικό μήνυμα: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Απάντηση σε ένα προσβλητικό και παράλληλα ομοφοβικό σχόλιο έσπευσε να δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του.
Τον τελικό της Eurovision 2022, που έγινε στο Τορίνο της Ιταλίας το Σάββατο (14/5) μετέδιδε και σχολίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την Ουκρανία να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό και την Ελλάδα την όγδοη.

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης, ο ίδιος δέχτηκε ένα ομοφοβικό μήνυμα, μέσα στα πολλά μηνύματα που έστειλαν οι τηλεθεατές. Ωστοσο, παρά το προσβλητικό ύφος που αυτό είχε ο ίδιος δεν μάσησε τα λόγια του και απάντησε σε αυτό.

Όλα έγιναν λίγο πριν εμφανιστεί στην σκηνή η τραγουδίστρια της Σουηδίας Κορνέλια Τζέικομπς.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό» ανέφερε αρχικά ο ίδιος, για να προσθέσει στην συνέχεια των λεγομένων του: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κι έκανα «μμμ»κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».