Απασφάλισε ο Βαρθακούρης

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης στα social media το απόγευμα της Τρίτης θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αφορμή στάθηκε ακόμη ένας fake λογαριασμός που χρησιμοποιούσε το όνομα του.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του τόσο για το γεγονός πως κάποιος υποδύθηκε πως είναι ο ίδιος όσο και για το γεγονός πως οι διαδικτυακοί του φίλοι πίστεψαν ότι είναι ο ίδιος!

«Σας παρακαλώ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ αν αυτό είναι δικό μου!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Use your judgement» έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι κάποιοι το πήρατε προσωπικά. Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση. Σαφώς και εκτιμώ όταν με προειδοποιούν ότι κάποιος με υποδύεται. Ωστόσο βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση: Χάρη αυτό είναι δικό σου;; Διότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως – έστω κατά βάθος – ΞΕΡΕΤΕ ότι ΔΕΝ είναι δικό μου! Και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δικό μου… για πολλούς λόγους» συμπλήρωσε, σε επόμενη ιστορία, ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.